Zet je vader in het zonnetje

Zondag 18 juni is Vaderdag en dat betekent dat er wat bedacht en geregeld moet worden.

Vaderdag is de perfecte gelegenheid om je vader te bedanken voor alles wat hij voor jou heeft gedaan en hem eens goed te verwennen. In het zonnetje zetten gaat wel lukken met dit heerlijke zomerse weer. Maar wat moet je nou als cadeau geven? Geen zorgen, wij helpen je. Wat is er nu beter dan een dag vol plezier, lekker eten en quality time in de zon?

Wij helpen je om een heerlijke BBQ te organiseren, zodat jullie samen kunnen genieten!

Jij kan natuurlijk de show stelen bij de BBQ, maar waarom zou je hem niet nog meer laten stralen? Geef de touwtjes uit handen en zet je vader achter de BBQ. Jij zorgt dat alles al voorbereid en gemarineerd is: van malse steaks tot heerlijke groentes! Bekijk hier al onze Vaderdag specials. 


Kortom, op Vaderdag draait het om het volgende: zet je vader in het zonnetje en geniet van een onvergetelijke dag met de familie. Of je nu gaat BBQ'en of gewoon lekker een dagje met de familie doorbrengt: het belangrijkste is dat hij zich gewaardeerd en geliefd voelt. Dus zet je vader in het zonnetje en laat hem stralen op zijn speciale dag. Hij verdient het!

Relevante menu's