Empowering Culinary Creators

Bouw mee aan de grenzeloze mogelijkheden van het culinaire topsegment, samen met SOUS.

We zijn er voor iedereen. Influencer chefs, Michelin-ster restaurant of bijvoorbeeld de beste Thai van Groningen. Wil je ook met ons samenwerken en meer liefhebbers in Nederland laten genieten van jouw specialiteiten, en je verhaal vertellen aan honderd duizenden mensen? Neem dan contact met ons op via dit formulier.

Partner worden?

Wil je ook met ons samenwerken en samen met ons meer mensen in Nederland laten genieten van jullie beste gerechten? Neem dan contact met ons op via dit formulier.

Veelgestelde vragen

Dit zijn de meest gestelde vragen die restaurants en chefs stellen tijdens de onboarding.

Mocht je vraag er niet tussen zitten, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Is het moeilijk om de menu's te bereiden?

Geen zorgen, wij helpen je hiermee. Bij elk menu vind je de instructies. Heb je gek genoeg geen menu in de box gevonden? Op deze website onder het kopje instructies van het door jouw gekozen menu, staan de online versies van het Nederlandse en Engelse menu.

Wat heb ik allemaal nodig om het menu te bereiden?

Bijna niets, enkel je eigen keuken. Onder het tabje instructies bij het gekozen menu, staan de online versies van de menu's. Alle ingrediënten zitten al in de box. Je hoeft dus geen boodschappen meer te doen.

Wat is de houdbaarheid van de producten?

Wij adviseren je het menu binnen 48 uur te consumeren. Is het menu langer houdbaar? Dan staat dat aangegeven in het menu of op de productpagina.

Heeft SOUS een e-mail adres?

Je kunt contact met ons opnemen via de chat. Als u liever wilt mailen kan dat naar hello@eatsous.com.

SOUS in 1 minuut

Wereldwijd vind je nergens meer specialiteiten van diverse, verfijnde restaurants en chefs, die met een druk op de knop thuisbezorgd kunnen worden. In verband met het nastreven van de hoogste kwaliteit en ervaring voor de gasten, is toegang tot deze ervaringen gelimiteerd.

We horen graag van je.

Heb je vragen, opmerkingen, ben je nieuwsgierig of wil je wat meer over de producten en gerechten weten? Neem dan contact op via het formulier.

Volg ons op social media