Contacteer ons

Heb je vragen, opmerkingen, ben je nieuwsgierig of wil je wat meer over de producten en gerechten weten? Stuur dan een berichtje via de chatbox.

Volg ons op social media

Heb je vragen? Wij zijn er om je te helpen.

Bekijk de meest gestelde vragen die onze klanten ons stellen. Heb je nog steeds vragen? Neem dan contact op met onze klanten service.

De openingstijden van onze concierge staat in de chat rechtsonderin de pagina.

Wat kost verzending?

Bij SOUS rekenen wij een standaard service-fee en gekoelde transportfee van bij elkaar €9,90 per bezorgdatum. Wanneer je meerdere menu's op dezelfde bezorgdatum laat bezorgen, blijft de standaard service-fee en transportfee dus ook €9,90. Wanneer je een menu besteld dat in de Connoisseur-sectie staat, betaal je in verband met privé-verzending €32. Producten in de SOUS market verschillen op gebied van verzendkosten. Deze kan je zien bij het afrekenen.

Kan ik een chef aan huis het menu laten bereiden?

Ja, dat kan zeker! Neem contact op met floris@eatsous.com om hier meer informatie over te ontvangen.

In welk tijdvak bezorgt SOUS?

We bezorgen de boxen altijd tussen 08:00 en 18:00. Wil je eerder genieten van je ervaring, bestel dan ook voor een dag eerder. Alle menu's zijn minimaal 2 dagen houdbaar. Wil je dus zeker weten dat het op tijd is voor een lunch of vroeg diner, bestel dan 1 dag van te voren.

Levering in België en Waddeneilanden (NL)

Wij leveren op vrijdag tussen 08:00 en 18:00 in België. SOUS levert NIET naar de Nederlandse Waddeneilanden.

Op welke dagen bezorgt SOUS?

Wij leveren op dinsdag tot en met zaterdag. Maar, dit verschilt per menu. Op de pagina van het menu kan je zien voor welke dagen je kan bestellen. Je kunt ook filteren op bezorgdatum en dan zie je alle beschikbare menu's voor die datum. We leveren de boxen tussen 09:00 en 18:00 bij je af.

Wat als ik niet thuis ben op het moment van bezorgen?

De avond voor je bezorgdatum krijg je een Track&Trace link. Hierop zie je een 2-uur tijdsslot. Ben je niet thuis? Laat een notitie achter voor de chauffeur, zoals; "Bezorg het bij de buren of zet het op een veilige plek bij mij thuis".

Hoe weet ik wanneer mijn pakket wordt geleverd?

Op de door jou gekozen bezorgdatum. Deze kan je terugvinden in je bestelbevestiging in je mail. De avond vóór de door jou gekozen leverdatum, vanaf 22:00, kan je je Track&Trace of leveringsupdate verwachten. Daarvoor kunnen we je geen duidelijkheid geven, aangezien de chefs nog druk bezig zijn je verse componenten te verpakken.

Is het moeilijk om de menu's te bereiden?

Geen zorgen, wij helpen je hiermee. Bij elk menu vind je de instructies. Heb je gek genoeg geen menu in de box gevonden? Op deze website onder het kopje instructies van het door jouw gekozen menu, staan de online versies van het Nederlandse en Engelse menu.

Wat heb ik allemaal nodig om het menu te bereiden?

Bijna niets, enkel je eigen keuken. Onder het tabje instructies bij het gekozen menu, staan de online versies van de menu's. Alle ingrediënten zitten al in de box. Je hoeft dus geen boodschappen meer te doen.

Wat is de houdbaarheid van de producten?

Wij adviseren je het menu binnen 48 uur te consumeren. Is het menu langer houdbaar? Dan staat dat aangegeven in het menu of op de productpagina.

Heeft SOUS een e-mail adres?

Je kunt contact met ons opnemen via de chat. Als u liever wilt mailen kan dat naar hello@eatsous.com.

Jouw restaurant op SOUS?

Wil je ook met ons samenwerken en samen met ons meer mensen in Nederland laten genieten van jullie beste gerechten? Neem dan contact met ons op via dit formulier.