Thuis uit eten in je pyjama? Volgens Susan wel.

Thuis uit eten in je pyjama? Volgens Susan wel.

Liefde gaat door de maag. Dit weet Susan als geen ander. In de podcast Smaakmakers duikt ze samen met podcastmaker Zegert in de wereld eten & drinken.

Susan had in het verleden al eens eerder een menu van SOUS geprobeerd. Ze vertelt: “Ik heb toen het bbq-menu besteld, met het mooiste vlees met diverse lekkere bijgerechten, superleuk om met vrienden te doen - er zit echt genoeg in!”.

Afgelopen weekend heeft ze een restaurant diner bij haar thuis ervaren. “Ons kind was uit logeren. Ik had de kaarsjes aangestoken en een date night met mijn partner gepland. Ik had het Surf & Turf menu uitgezocht op SOUS. Een 3-gangenmenu met gerechtjes van drie verschillende restaurants, restaurant Aan de Poel**, Parkheuvel** en BijJef*. Om het af te maken hebben we de avond afgesloten met een kaasplankje en een fles bubbels in pyjama op de bank, heerlijk!”

Bij SOUS is iedere smaak vertegenwoordigd en ook elke prijsklasse, zegt Susan. “Van een Wagyu menu tot een kaasplankje wat ervoor zorgt dat het heel toegankelijk is voor iedereen. Je kunt bijvoorbeeld ook een pekingeend bij je thuis laten bezorgen of een rijsttafel. Er is een breed spectrum waar je uit kunt kiezen, door heel Nederland.”

Ben je benieuwd over welke menu's Susan het heeft? Bekijk ze hier.