De grootste winactie in 2023 bij SOUS, ooit.

Culinaire reis met twee Michelin-sterrenchef Martin Kruithof naar Mallorca (t.w.v. €5,500)

Ooit gedroomd van een luxueus uitje waarin je wordt verwend met de fijnste gastronomie onder de zonnige hemel van Mallorca? Dan hebben we een geweldige verrassing voor je.

De actievoorwaarden
Plaats een bestelling vóór 30 november 2023 met een minimale waarde van €100 en maak kans op een 4-daagse culinaire reis naar Mallorca, gehost door Martin Kruithof!

De reis
✽ Een 4-daagse culinaire reis naar het zonovergoten Mallorca;
✽ Een verblijf bij Can Gelat Luxury Villa’s midden in de wijngaarden;
✽ Exclusieve kooklessen van Martin Kruithof;
✽ Een select gezelschap met like-minded fijnproevers.

Meedoen?
Bestel nu bij SOUS voor een bedrag van minimaal €100 en je maakt automatisch kans op deze fantastische culinaire ervaring. We onthullen de gelukkige winnaar in december. Mis deze kans niet; laat je smaakpapillen de wereld ontdekken!
Tip: Meerdere bestellingen, meer loten! Verhoog je kansen met elke aankoop.

Bearleaders x SOUS 

Een gastronomische eetervaring van 4 dagen in het hart van het Spaanse eiland Mallorca. Verzorgd door 'Bearleader in Food' en twee sterrenchef Martin Kruithof. Martin is een boeiende gastheer met een ongeëvenaarde toewijding om de beste ervaringen te creëren voor zijn gasten. Geniet van seizoens- en lokaal geproduceerde ingrediënten; een exclusief menu van heerlijke gerechten. Verder wordt je verwend met kooklessen, wijnproeverijen en is er volop gelegenheid om meer van dit Spaanse eiland te ontdekken.

Waar je zult verblijven & de reis per dag
Can Gelat bestaat uit twee villa's met elk vijf slaapkamers, elk met een badkamer. Elke villa heeft een capaciteit van 10 personen, dus je kunt ook de hele villa huren met een groep. Het prachtige landgoed is gelegen in een wijngaard, met druiven die de bodem en het klimaat van Mallorca definiëren en waar ze uitstekende rode en witte wijnen produceren. Op het landgoed kun je genieten van pure luxe: een privézwembad, tennisbaan, een bioscoop en veel terrassen om te ontspannen. Ervaar uitzicht op de bergen en de zee, maak wandelingen of ga golfen op een van de golfbanen van Mallorca. Het is ook mogelijk om tennis- en yogales te nemen of een (berg) fietstocht te boeken.

Dag 1
Inchecken bij Can Gelat met een verwelkomend aperitief. Het diner wordt geserveerd in een lokaal gastronomisch restaurant. Ontdek de unieke smaken van de Mallorcaanse keuken.

Dag 2
Begin de dag met ontbijt à la Martin bij Can Gelat. Bezoek een lokale markt met verse producten in Palma (boodschappen doen met Martin voor in de avond) en maak een rondleiding door het historische oude stadscentrum van Palma. 's Middags is er tijd om te ontspannen, sporten of van de natuur of het strand te genieten. 's Avonds is er een kookles en mise en place, gevolgd door een diner bij Can Gelat. Een speciaal kreeftendiner maakt deel uit van de ervaring.

Dag 3
De dag begint met ontbijt door Martin. We zullen lunchen bij een lokale bodega en de beste lokale wijnen proeven. 's Middags is er tijd om te ontspannen, sporten of van de natuur of het strand te genieten. 's Avonds is er een kookles en mise en place, gevolgd door een diner bij Can Gelat.

Dag 4
Op deze dag kun je doen wat je maar wilt. Op het landgoed kun je genieten van pure luxe: een privézwembad, tennisbaan, een bioscoop en veel terrassen om te ontspannen. Ervaar prachtige uitzichten op de bergen en de zee en maak wandelingen of ga golfen op een van de beroemde golfbanen op Mallorca. Het is ook mogelijk om tennis- en yogales te nemen of een (berg) fietstocht te boeken.

Meer weten over de actie? Klik dan op deze link.