Reis de wereld rond met SOUS

Bij SOUS zijn we dol op lekker eten en dat willen wij met jou delen. Reis met ons de wereld over en ervaar de unieke smaken. Elke box biedt een unieke ervaring: bijzondere en authentieke gerechten om te delen, of lekker zelf op te eten!

Indiase smaken in jouw keuken

De Indiase keuken is een van de meest diverse keukens ter wereld, met regionale specialiteiten en gerechten die variëren van mild tot zeer pittig. Curry's, tandoori en naanbrood zijn enkele van de bekendste gerechten. De rijke smaken en geuren van de Indiase keuken zijn een ware sensatie. Het Smaken van India menu bevat een selectie van de meest lekkere en authentieke Indiase gerechten, geselecteerd door onze worldwide chef-koks. Van butter chicken tot biryani, met het Smaken van India menu prikkelen we jouw smaakpapillen!

Shared dining

Wil je een culinaire reis rond de wereld maken, maar dan met elkaar? Dan is ons World of Streetfood menu precies wat je nodig hebt! Dit menu bevat een selectie van de meest populaire straatgerechten van over de hele wereld. Van pittige Thaise noedels tot Mexicaanse quesadilla's, het wordt een bijzondere en gevarieerde culinaire reis. En het beste van alles? Onze chef-koks hebben de recepten aangepast zodat je deze lekkernijen thuis gemakkelijk kunt bereiden.

Ontdek de smaken met SOUS

Of je nu van Indiase gerechten houdt, op zoek bent naar nieuwe smaken, of gewoon wilt genieten van gerechten van over de hele wereld: SOUS biedt een unieke culinaire ervaring die je niet wilt missen. Geniet van onze zorgvuldig geselecteerde en aangepaste gerechten. Bestel nu jouw menu en ga op ontdekkingsreis met SOUS!



Relevante menu's