Geniet van lekker eten en gezelschap!

De dagen worden langer, de zon schijnt vaker en het BBQ-seizoen is weer aangebroken. Niets is lekkerder dan op een warme zomeravond samen met vrienden en familie te genieten van een heerlijke BBQ. Maar waarom is BBQ'en eigenlijk zo populair en wat maakt het zo geliefd?

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen graag BBQ'en is omdat het een heerlijke manier is om te genieten en te delen. Of je nu een liefhebber bent van steaks, knapperige groenten of smaakvolle burgers, er is voor iedereen wel iets lekkers te grillen op de BBQ. Bovendien zijn er verschillende bereidingsmethoden, zoals het gebruik van houtskool, gas of elektriciteit, de verschillende technieken zorgen voor verschil in smaak en textuur.

BBQ'en is niet alleen voor vleeseters. Vegetariërs kunnen ook genieten van de BBQ. Er zijn tal van heerlijke vegetarische gerechten die je kunt grillen, zoals gegrilde groenten, maïskolven, tofu en pizza. Genoeg keuze voor iedereen!

BBQyou BBQme BBQeverybody! BBQ’en is de gelegenheid om samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap. Heerlijk om nog van het prachtige weer te genieten aan het einde van de dag. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt: van spontaan de BBQ aan met wat makkelijke gerechtjes tot aan dagen van voorbereidingen met decoratie, verlichting, muziek en uitnodigingen. 

De kunst van het BBQ'en zit hem in de marinades. Hiermee kan je blijven variëren en combineren. Laat de kruiden het werk doen, voor het beste resultaat marineer je de groenten of het vlees ruim van tevoren, zodat alle smaken goed kunnen intrekken.

BBQ’en is niet alleen iets voor de zomermaanden. Natuurlijk is het heerlijk om op een warme zomeravond samen te BBQ'en, maar je kunt het hele jaar door BBQ'en. Een winter-BBQ kan juist extra gezellig zijn, met z'n allen dicht bij elkaar om het vuur. Maar voor nu kunnen wij heerlijk gaan genieten van de zon. Wat serveer jij op je BBQ?Relevante menu's