Onze missie

Het bezorgen van adembenemende ervaringen van restaurants en chef-koks, door héél Nederland en Vlaanderen.

Bij SOUS doorbreken we fysieke en digitale grenzen tussen smaakmakers en food-lovers. SOUS is ontstaan om mensen weer opnieuw te laten genieten van eten thuis, door je op een interactieve en leuke manier mee te nemen in het bereidingsproces. Laat je begeleiden door de culinaire top van Nederland en Vlaanderen in je eigen keuken, en serveer een diner naar je gasten die ze niet snel zullen vergeten.

Onze visie

Wij revolutioneren de wijze waarop onze restaurants en chef-koks consumenten bereiken.

Our values
01
Community First

Wij nemen elke beslissing op basis van hoe we onze klanten het beste van dienst kunnen zijn, en zorgen ervoor dat we te allen tijde een excellente ervaring kunnen bieden.

02
Excellence

We streven op elk moment naar operationele uitmuntendheid om te voldoen aan de behoeften van zowel partners als de community van SOUS.

03
Impact

SOUS zet zich niet alleen in voor culinaire ervaringen, maar ook voor het creëren van een positieve, sociale impact. Daarom helpen we actief mee met het verminderen van plastic in de oceaan.

04
Growth and Gratitude

Neem nooit genoegen. Daag uit wat mogelijk is. Wij geloven te allen tijde in groei, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

05
Quality relationships

Bij alles wat we doen bouwen we aan langdurige relaties, met zowel onze klanten als de aangesloten partners op het platform.

Who are we?     Who are we?   Who are we? Who are we?     Who are we?   Who are we?

Jong. Innovatief. Gastronomisch. Gepassioneerd. Vrolijk. Professioneel. Liefhebbers. Fijnproevend. Kritisch. Dankbaar.

SOUS in Quote

Waar hij in 2022 nog op z’n omafietsje door Amsterdam sterrenzaken afreed en ‘overal werd weggestuurd’, zijn de menukaarten nu anders geschud. ‘Drie keer knipperen en ineens zit je menu’s van de culinaire top van Nederland te verkopen!’

Lees meer
SOUS in De Ondernemer

Bij SOUS brengen we de beste smaakmakers, chefs en restaurants samen en we serveren hun levenswerk bij jou thuis.

Lees meer
SOUS in Numéro Magazine

Today, we welcome the Holiday Season with SOUS, a high-end culinary experience delivered directly to your home.

Lees meer
SOUS in Forbes 30-under-30

Co-Founder Thomas Scholte listed in the European Forbes 30 under 30 list.

Lees meer
SOUS in MT/Sprout

SOUS bezorgt menu’s van topchefs aan huis: ‘We hebben daarvoor hard moeten knokken’

Lees meer
SOUS in Culy

Als er iets is wat horeca-ondernemers hebben getoond in de roerige tijden van lockdowns, is het wel dat beperkingen voor creatieve oplossingen kunnen zorgen. Velen gingen niet bij de pakken neer zitten, maar stortten zich op maaltijdboxen. Het inspireerde ondernemers Thomas Scholte (25) en Devon Scoulelis (36) om SOUS op te richten.

Lees meer