Onze missie

Het bezorgen van adembenemende ervaringen van restaurants en chef-koks, door héél Nederland.

Bij SOUS doorbreken we fysieke en digitale grenzen tussen smaakmakers en food-lovers. SOUS is ontstaan om mensen weer opnieuw te laten geniete van eten thuis, door je op een interactieve en leuke manier mee te nemen in het bereidingsproces. Laat je begeleiden door de culinaire top van Nederland in je eigen keuken, en serveer een diner naar je gasten die ze niet snel zullen vergeten.

Onze visie

Wij revolutioneren de wijze waarop onze restaurants en chef-koks consumenten bereiken. Onze visie om machine learning (en uiteindelijk andere gebieden van AI) te koppelen aan de processen achter de bezorging van lekker eten is net begonnen. We hebben ons altijd ingezet voor het leveren van operationele uitmuntendheid aan onze partners in het hele land, en nu tillen we die toewijding naar een hoger niveau.

Geloof

01

Community First

Wij nemen elke beslissing op basis van hoe we onze klanten het beste van dienst kunnen zijn, en zorgen ervoor dat we te allen tijde een excellente ervaring kunnen bieden.

02

Excellence

We streven op elk moment naar "operationele uitmuntendheid" om te voldoen aan de behoeften van zowel partners als de community van SOUS.

03

Team

Teams & partners die de vrijheid hebben om continu te creëren, ontdekken en ontwikkelen; terwijl ze zich verantwoordelijk houden voor kwaliteit, doelstellingen en duurzaamheid. Geniet van de reis, vier de kleine overwinningen, trek lessen uit de verliezen en wees dankbaar voor elke stap.

04

Growth and Gratitude

Neem nooit genoegen. Daag uit wat mogelijk is. Wij geloven te allen tijde in groei, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak.

05

Quality relationships

Bij alles wat we doen bouwen we aan langdurige relaties, met zowel onze klanten als de aangesloten partners op het platform.

Who are we?
Who are we?
Who are we?
Who are we?

Jong. Innovatief. Gastronomisch. Gepassioneerd. Vrolijk. Professioneel. Liefhebbers. Fijnproevend. Kritisch. Dankbaar.

SOUS in De Quote

Met Sous kookt u thuis de sterren van de hemel: 'In december dineerden 25.000 mensen met onze boxen'

Lees verder
SOUS in De Ondernemer

Bij SOUS brengen we de beste smaakmakers, chefs en restaurants samen en we serveren hun levenswerk bij jou thuis.

Lees verder
SOUS in Forbes

Co-Founder Thomas Scholte listed in the European Forbes 30 under 30 list.

Lees verder
SOUS in MT/Sprout

SOUS bezorgt menu’s van topchefs aan huis: ‘We hebben daarvoor hard moeten knokken’

Lees verder
SOUS in Silicon Canals

Meet Antler Netherlands’ new portfolio companies; early-stage VC invests €100K in each startup.

Lees verder
SOUS in Culy

Als er iets is wat horeca-ondernemers hebben getoond in de roerige tijden van lockdowns, is het wel dat beperkingen voor creatieve oplossingen kunnen zorgen. Velen gingen niet bij de pakken neer zitten, maar stortten zich op maaltijdboxen. Het inspireerde ondernemers Thomas Scholte (25) en Devon Scoulelis (36) om SOUS op te richten.

Lees verder