Not your averagemealkit company.

Bij SOUS brengen we de beste smaakmakers, chefs en restaurants samen en we serveren hun levenswerk bij jou thuis.

Beter en lekkerder eten, goed voor jou, en goed voor de wereld.

SOUS wil ervoor zorgen dat mensen standaard beter, lekkerder en kwalitatiever gaan eten. Duurzaam geproduceerde gerechten en producten gemaakt door vakmensen met liefde, aandacht en passie. We willen niet alleen mensen meer laten genieten, maar ze ook meer leren over eten en hoe het geproduceerd word. We zijn op een missie om een platform te worden waar culinaire geniëen, topchefs, producten, foodies, culinaire journalisten of wie dan ook kunnen samen komen om beter en duurzamer eten op nummer 1 te zetten. Doen jullie met ons mee?

Over onze impact

Join the recycle-party

Al onze menu's worden in een duurzamere en eco-vriendelijke verpakking afgeleverd.

Maak een impact op je smaakpapillen, en op de planeet.

Recyclebare Doos

Onze verpakking bestaat alleen uit stro of hennep en karton, dit kan je gewoon recyclen bij het oud papier, super simpel!

Koud Geïsoleerd

Door het gebruik van hennep houdt onze box zichzelf koud, klinkt "cool" toch? Dat is het minste wat we kunnen doen voor je verse ingrediënten, en de toekomst van onze kinderen.

Vers verpakt

Vers verpakt door de chefs in hun eigen restaurants, luchtdicht. Hierdoor krijgt het dezelfde smaak zoals je in een restaurant gewend bent.

Wat kan jij doen?

Om de recycle-party in stand te houden, hoef je alleen je verpakkingen in de juiste afvalbak te gooien. Daarnaast zijn we bij SOUS tegen voedselverspilling, daarom zijn al onze maaltijden made-to-order. Dat wil zeggen dat een chef pas gaat koken als jij bestelt hebt, zo verspillen we dus niks. Dus, wel je bordje leeg eten! Maar daar maken wij ons niet zo'n zorgen om. Ook vinden we het belangrijk dat de partners waarmee we werken duurzame ingrediënten gebruiken. We hebben ook veel vegetarische opties, maar als je vlees bij ons eet, weet je tenminste waar het vandaan komt en dat het op een duurzamere manier is geproduceerd. Door bij SOUS te bestellen draag je dus bij aan een betere wereld!